Home

Welkom bij Camperplaats Op Streek!

De camperplaats is gelegen in de streek Westerwolde met z’n mooie natuurgebieden. Hier zijn veel goede fiets- en wandelpaden, er zijn bewegwijzerde fietsroutes en ook de alom bekende knooppunten zijn ruim aanwezig.

Het centrum van Onstwedde met o.a. een supermarkt ligt op 3 km. De plaatsen Bourtange, Vlagtwedde en Stadskanaal zijn gemakkelijk per fiets bereikbaar.

Er is plaats voor 30 campers. De camperplaatsen zijn allemaal goed bereikbaar door een verharde rondweg.

Camperplaats Op Streek is het gehele jaar door geopend en het stageld bedraagt  € 12,- per dag, dit is incl. € 1,50 toeristenbelasting p.p.p.n en inclusief waterinname, afgifte vuil water en gebruik van het sanitair. Stroomafname gaat via zuilen: € 1,00 per 1,2 Kwh.

In het tuinhuisje vindt u informatiemateriaal over de omgeving en er is wifi aanwezig.

Tegenover Camperplaats Op Streek kunt u bij Melktap Op Streek dagelijks terecht voor verse melk en streekproducten.

 

Reviews

 • Prachtige, rustige plek. Goede voorzieningen. Goed verzorgde plek. Hele vriendelijke ontvangst. Fijne omgeving om te fietsen. We waren hier 1, 2 en 3 juni 2018.

  Cijfer: 10

   

   

  bertsche
 • Wij hebben genoten van de rust, en de mooi aangelegde camperplaats met veel ruimte en uitzicht om je heen. Wij wilden eigenlijk 2 dagen blijven maar voelde ons zo prettig daar dat we er nog een paar dagen aangeplakt hadden. Dit is een plek waar we zeker vaker naar terug zullen gaan.

  Cijfer: 10

   

  Meer reviews op: https://www.campercontact.com/nl/nederland/groningen/onstwedde/57568/camperplaats-op-streek

  Borrein
 • Pinksterweekend 2018 hier gestaan. Betreft een onlangs geopende camperplek. Alles is prima voor elkaar en zeer gastvrije ontvangst. Ruime plaatsen en heerlijk rustig! ?

  Cijfer: 10

  HenkRoo

   

  Meer reviews op: https://www.campercontact.com/nl/nederland/groningen/onstwedde/57568/camperplaats-op-streek

  HenkRoo